Andre Sider
Kollektion

Om HumanSpeed

HUMANSPEEDs DNA 

HumanSpeed® – dansk kvalitetsmærke. Et dansk kvalitets sportsmærke – Vi tilpasser alt for atleter, klubber, hold og virksomheder. HumanSpeed® ønsker at hjælpe med producere tøj til ​​løb, cykling og triathlon ved at lægge stor fokus på innovation og fleksible løsninger – der imødekommer kundernes specifikke behov. Vi ønsker at kommunikere direkte med slutbrugerne, så du som kunde kan forventet god service.

Hvis du gerne vil have et godt tilbud, så tøv ikke med at sende en forespørgsel på jan@humanspeed.dk. /michael@humandspeed.dk

Owner of HumanSpeed ​​ApS  

Jan Larsen, iværksætter med mange års erfaring inden for salg og service. Opstart og drift af MIND4iT gennem 16 år før salget til større nordiske it-virksomhed. Har været mentaltræner for Danmarks nationale Golflandshold gennem 6 år, forfatter af golfartikler, udviklet e-bog og dvd. Ejer af fitnesscenter Proworkout. Har gennemført 3 Ironman og løbet flere maraton samt deltaget til det svenske Öloppet 3 gange. Er aktiv som personlig træner og instruktør. HumanSpeed ​​passer godt med det DNA, der karakteriserer Jan Larsen, høj service, dialog og fokus på kvalitet, i salgsprocessen og hele leveringen.

Michael Busk, iværksætter med mange projekter i sin portefølje, og dette vil kun være til fordel for kunderne. Michael er lidenskabelig cyklist med flere klassikere, samt ikoniske bjerge bag sig, cykelinstruktør og han har altid en ide, at løse forskellige udfordringer og højt humør er en garanti.

 

Vi mener, at HumanSpeeds kunder og forretningsforbindelser kan se frem til denne mindre ændring i ejerskabet. Du vil opleve den samme høje service under ordreprocessen og et ønske om at løse hver ordre med kvalitet og konsistens fra start til slut. Vi vil gøre, hvad vi kan for at sikre dine behov, og næste gang du har brug for tøj, der passer til dine behov, vil du tænke HumanSpeed.