How to customize

Når du som kunde ønsker at få designet jeres eget tøj, skal det være flot, lækkert og i en ordentlig kvalitet, disse 3 tre områder står Humanspeed på mål for hver gang vi producere jeres nye tøj.

I de fleste tilfælde tager det 12 uger fra ide til færdig produkt, og så kan der sker ting undervejs som desværre forsinker denne tidsplan. Det kan være logo som ikke er i den kvalitet som forventet for vores designteam, det kan være uenighed fra dem, som skal vælge design eller andet fra kunden side som af gode grunde kan forsinke processen, for vi ønsker at alle at det som produceres er det rigtige. ( Her vil det være fedt hvis du havde en skitse af en tegning som ikke er færdig ellers kan vi måske finde det)

Step 1: Vælg artikel, send de rigtige CMYK/Pantone farve koder, beskriv design så godt som muligt. Der vælges min. 10 stk af hver artikel.

Step 2: HumanSpeed´s designteam sender designoplæg og sammen med kunden udvælger vi det som man ønsker produceret.

Step 3: HumanSpeed fremsende prøver på de valgte artikler for at prøve str, som derefter sendes tilbage til HumanSpeed med valg af str og antal af hver artikel.

Step 4: Der fremsendes en endelig godkendelses fil med design, der produceres en sample og fremsendes til kunden som godkender eller retter til.

Step 5: Der produceres på vores samarbejdspartners fabrik i Polen.

Step 6: Varerne sendes fra fabrikken direkte til kunden eller til HumanSpeed som videresender til de enkelte som har bestilt via lukket hjemmeside.